Ehitus tööjõurent – õige valik teie ettevõttele!

Ehitus tööjõurent kogub üha enam populaarsust. Eesti ehitusvaldkonnas valitsev tööjõupuudus on leidmas lahenduse tööjõurendi teenuse näol, mis aitab leevendada töötajate arvu vähesusest tingitud probleeme ja tõsta teie ettevõtte efektiivsust.  Leiame teile kergesti ja kärmelt kvalifitseeritud töötajad! Ehituse tööjõurent vali alati forcearendus.ee´st.

Miks valida tööjõurent?

ehitus tööjõurentTööjõu rentimine on praktiline lahendus juhul, kui teie ettevõttel napib vajalike teadmiste ja oskustega tööjõudu. See aitab teie ettevõttel olla konkurentsivõimelisem ja operatiivsem.

Tööjõu rentimine on kiire ja lihtne ning sobib suurepäraselt nii juhul, kui teil on vaja lisatöötajaid vaid päevaks või paariks, kui ka juhul, kui soovite endale püsivalt uut töölist.

Rentimise hind on küllaltki võrdväärne sellega, kui palkaksite lisatööjõu endale ise, ent renditeenuse kasutamisega säästate oluliselt enda aega ega pea tegelema värbamisega seotud bürokraatiaga.

Ehitus tööjõurent vähendab teie firma halduskoormust, sest kogu personaliosakonna töö jääb tööjõurendiettevõtte kanda. Samuti aitab renditeenus teil uue tööjõu värbamisega kaasnevaid riske hajutada. Tegemist on mugava lahendusega, mis lubab teil rakendada täiendavat tööjõuressurssi vastavalt reaalsele vajadusele.

Mille peale mõelda tööjõurendifirmat valides?

On oluline eraldada terad sõkaldest, mistõttu tasub endale sobivaimat teenusepakkujat valides üle kontrollida rendifirma taust, töötajate arv ja käive ning selle registreering majandustegevuse registris ja deposiidi olemasolu. Samuti tasub silmas pidada, et hind ja kvaliteet on tavaliselt võrdelises suhtes. Teil on alati õigus küsida oma tööjõurendifirmalt kõigi töötajate vormistatud dokumente.

Renditööjõu eest tuleb üldjuhul tasuda kokkulepitud tunnihinda, mis katab kõik värbamisega seotud kulud: palgafondi ja maksud, kindlustuse ja teised sotsiaalsed garantiid, vajadusel töötaja transpordi ja majutuse.

Meist

tööjõurentimine ehituseleOleme mainekas ettevõte, kes on juba mitmeid aastaid keskendunud usaldusväärse ehituse tööjõurendi vahendusteenuse pakkumisele. Rendime professionaalset tööjõudu, kel on pikk töökogemus ehitusvaldkonnas. Oleme tööjõurentimise teenust pakkunud paljudele juhtivatele ehitusettevõtetele, kes on meie meeste tööga väga rahule jäänud.

Aitame teil leida sobivad ehituse abitöölised, üldehitustöölised, plaatijad, maalrid ja teised meistrimehed.

Pakutava teenuse raames teeme teie eest ära ajakuluka värbamistöö: viime läbi vajalikud tööintervjuud ning potentsiaalsete töötajate kvalifikatsioonide ja kompetentside kontrolli. Leiame sobiva motivatsiooni ja iseloomuga inimese teie vabale töökohale ning võtame enda kanda kogu asjaajamise ja bürokraatia.

Seeläbi aitame teil säästa energiat, aega ja raha ning viime teid kokku nii sobivate lühiajaliste kui ka püsivate ajutiste töötajatega – teie ei pea selleks peaaegu mitte midagi ise tegema. Tegemist on mugava ja mõistliku teenusega. Usaldage värbamistöö meile!